+355 68 2040128  
info@alfainformation.com

Ambjent komercial për Shitje Kodi: 442

Euro 160000 Total

Përshkrimi i Pronës

Shitet Dyqan 160m2, kati 1 x 1000 euro/m2 = 160.000 euro, me Hipoteke, + 2 tualete, Aktuaisht me qera.


PLUS
Shitet dhe nje Dyqan tjeter , 160m2 Gjysem Bodrum, cmimi x 800 euro/m2 = 128.000 euro, me Hipotek, +2 tualete, Aktualisht me qera.

Rr. Mihal Duri, Ministris se Arsimit


PLUS

Shitet dhe nje Dyqan. 120m2, +120m2 = 240m2 me Hipoteke

Cmimi x 2000 euro/m2 = 480.000 euro

Rr. Dibres, prane Ministris se Mrojtjes, ose sa kalon Shkollen e Bashkuar

Detajet e Pronës

 • Çmimi: 160000 Total
 • Tipi: Ambjent komercial
 • Qëllimi: Dyqan
 • Adresa: Rr. Mihal Duri, prane Ministris se Arsimit
 • Qyteti: Tirane
 • Rrethi: Tirane
 • Orientimi: ---
 • Specifikimi: Tjetër
 • Faza: E re
 • Prona m2: 160
 • Tualete: 2

Opsionet e Pronës

 • Hipotekë

Prona të Ngjashme

Më shumë listime