Ambjent komercial për Shitje Kodi: 454

Euro 650000 Total

Përshkrimi i Pronës

Shitet Objekt Biznesi Godine 2 kateshe. (( per NDERMARJE ose FABRIKA )

Toke sip. 3078.73m2.

Ndertim. 63.9m2+25.5m2+34m2+327.4m2+122.4m2+190.2m2+108m2+561.1m2. Total = 1.432.5m2

Cmimi = 650.000 euro

Durres "Xhafzotaj"


PLUS
Shitet dhe nje Dyqan 200m2, kati 2 nga 6 kate, me Hipteke, i pershtatshem per c'do lloj biznesi. si : Kopesht, Cerdhe, Bar-Kafe, Zyra etj... si dhe per banim
cmimi x 500 euro/m2 = 100.000 euro
Rr. 5 Maji

Detajet e Pronës

 • Çmimi: 650000 Total
 • Tipi: Ambjent komercial
 • Qëllimi: Godinë
 • Adresa: Durres "Xhafzotaj"
 • Qyteti: Durres
 • Rrethi: Durres
 • Orientimi: ---
 • Specifikimi: Tjetër
 • Faza: Ekzistuese
 • Prona m2: 3079

Opsionet e Pronës

 • Hipotekë

Prona të Ngjashme

Më shumë listime