Ambjent komercial për Shitje Kodi: 3168

Euro 2 Total

Përshkrimi i Pronës

Shitet Hotel ne Golem,Kavaje.
Hoteli eshte ne ndertim dhe I pajisur me certificate provizore karabinaje. 
Ai ka 90 dhoma dhe dy pishina (brenda dhe jashte).
Cmimi I shitjes eshte 1.7 million Euro.

Detajet e Pronës

  • Çmimi: 2 Total
  • Tipi: Ambjent komercial
  • Qëllimi: Hoteleri
  • Adresa: Kryemedhenj
  • Qyteti: Durres
  • Rrethi: Durres
  • Orientimi: ---
  • Specifikimi: Tjetër
  • Faza: Në ndërtim

Opsionet e Pronës

  • Hipotekë

Prona të Ngjashme

Më shumë listime