Truall për Shitje Kodi: 2512

Euro 25 /m2

Përshkrimi i Pronës

Shitet 2000 m2 truall ne Dukat, Vlore.

Toka eshte e pajisur me certifikate pronesie.

Linja e ujesjellesit dhe elektrikut prane saj krijojne fasilitete te medha.

Cmimi i shitjes 25 000 euro/dynym

Detajet e Pronës

  • Çmimi: 25 /m2
  • Tipi: Truall
  • Qëllimi: Tjetër
  • Adresa: Dukat
  • Qyteti: Vlore
  • Rrethi: Vlore
  • Orientimi: ---
  • Specifikimi: ---
  • Siperfaqja m2: 2000

Opsionet e Pronës

  • Hipotekë

Prona të Ngjashme

Më shumë listime