Truall për Shitje Kodi: 2760

Euro 30 /m2

Përshkrimi i Pronës

Shitet 7000 m2 toke ne Gjipe, Vlore

Toka gjendet ne vijen e dyte dhe eshte e pershtatshme per ndertim resorti.

Me hipoteke

30 euro/m2

Detajet e Pronës

  • Çmimi: 30 /m2
  • Tipi: Truall
  • Qëllimi: Tok në bregdet
  • Adresa: Gjipe, Vlore
  • Qyteti: Vlore
  • Rrethi: Vlore
  • Orientimi: ---
  • Specifikimi: ---
  • Siperfaqja m2: 7000

Opsionet e Pronës

  • Hipotekë

Prona të Ngjashme

Më shumë listime